Terug naar overzicht
13 apr

Mantelzorg

Het mantelzorgonderzoek van Nederland: helpt u mee?

NMO

Het Nationaal Mantelzorgonderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek en een initiatief van Senior Service. Om dit onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren, hebben we uw hulp nodig.

Waarom dit onderzoek?
In Nederland zijn er ruim 5 miljoen mantelzorgers. Jaarlijks zijn we benieuwd naar uw mening en uw ervaringen om vast te stellen welke impact dit heeft, welke uitdagingen er zijn en hoe wij elkaar kunnen helpen om senioren en mantelzorgers nog beter te ondersteunen in de toekomst. Senior Service zet zich elke dag in om de positie van de mantelzorger en haar senioren te belichten en te verbeteren. Het Nationaal Mantelzorgonderzoek is heel belangrijk om de impact van mantelzorg in Nederland te meten en bewustwording te creëren bij mensen, organisaties en de overheid.

Wilt u meedoen?
Dat stellen we zeer op prijs. Het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten. Tevens maakt u kans op een cadeaubon ter waarde van 100 euro! Meedoen kan via deze link.

Organisatie
Het Nationaal Mantelzorgonderzoek is een initiatief van Senior Service en Hello24/7, dé app waarmee je alle zorg deelt en samen makkelijk regelt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met het lectoraat Relationele Zorg van de Haagse Hogeschool.

Helpt u ons mee om het leven van zowel mantelzorgers als senioren makkelijker te maken? Klik dan hier en maak het verschil!

Meer lezen over het onderzoek kan hier.