Terug naar overzicht
18 mrt

Zorginstellingen

Regeling Coronabanen voor zorginstellingen

Verpleeghuis de Beukenhof

In de afgelopen maanden heeft u allicht veel maatregelen moeten treffen om in eerste instantie de veiligheid van uw zorginstelling en daarmee uw medewerkers en cliënten te waarborgen. Dit heeft er soms voor gezorgd dat uw investeringen rondom continuïteit van de zorg hoger zijn dan normaal. De overheid ziet dit ook in en heeft specifiek voor deze situatie de subsidie coronabanen in de zorg opgezet.

Voor wie is deze regeling?

U heeft eigen medewerkers of medewerkers van Senior Service die meehelpen in corona gerelateerde functies.
U wilt tussen nu en eind juni starten of opschalen met eigen medewerkers of medewerkers van Senior Service in corona gerelateerde functies.

Wat houdt de regeling in?

De subsidie kan worden aangevraagd voor corona banen als; gastvrouw / gastheer, welzijn-assistent, ondersteuner zorgmedewerker. Het is bedoeld voor uw eigen medewerkers, maar ook voor inleners zoals de medewerkers van Senior Service.
De subsidie vergoedt 120% van het minimum loon of het CAO loon dat geldt voor deze functie. In het geval van de medewerkers van Senior Service kunt u ruim 50% vergoedt krijgen via de subsidie. De subsidie kan oplopen tot € 25.440,- per coronabaan.

De periode waar de subsidie over gaat is 1 januari 2021 tot en met 30 juni 2021. Let op: de deadline voor de subsidieaanvraag is 31 maart 2021.
Lees hier alle details: https://www.dus-i.nl/subsidies/coronabanen-in-de-zorg

Aanvraag indienen

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met Anneke van Wijk via avanwijk@seniorservice.nl of telefonisch op het nummer 06 - 309 463 14 .

Let op: de regeling kan worden aangevraagd tot en met 31 maart.

 

Dick de Wit, coördinator van regio Utrecht

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met mij op.