Terug naar overzicht
31 okt

Zorginstellingen

Samen voor fit en vitaal wonen in Vroondaal

Samenwerking

Fit en vitaal wonen in Den Haag mogelijk maken, dat is het doel van Team De Vroon (een samenwerking tussen Stadkwadraat, Bergunlimited en Vanschagen Architecten).  De samenwerking tussen Team De Vroon en Senior Service is ondertekend, waarmee Senior Service ook deel uitmaakt van dit team. Met het gedeelde ideaal van zorg voor onze ouderen nu én in de toekomst voor ogen, bundelen we de krachten om vanuit eigen expertises invulling te geven aan dit bijzondere project. De Vroon is een vernieuwend concept van huurappartementen en collectieve ruimten met (zorg)ondersteuning en services. Het concept zet in op eigen regie van bewoners zodat er kruisbestuiving ontstaat door inzet van bewoners, omwonenden en (zorg)professionals.


Team De Vroon is verheugd dat Senior Service onderdeel is geworden van het team: "Senior Service is flexibel, actief, innovatief en voor ons al een stabiele partner gebleken. We zijn er trots op een partij die zich al ruim 25 jaar inzet voor dienstverlening voor onze doelgroep aan ons projectteam te hebben toegevoegd."

Wij willen onze expertise graag inzetten voor deze initiatieven en staan open voor meer samenwerkingen.


Ook Senior Service is enthousiast: “Ik ben verheugd dat Senior Service als exclusief partner is gekozen voor dit fantastische project. Samen zorgen we ervoor dat bewoners in een vertrouwde omgeving kunnen wonen waar alles goed is geregeld. Wij zien uit naar de voortzetting van een vruchtbare samenwerking!”, aldus Anneke van Wijk.

Directeur Janneke van Beuzekom van Senior Service voegt hieraan toe: “We zien steeds meer van dit soort initiatieven ontstaan in Nederland. Dit juichen wij enorm toe, omdat het concept van de Vroon en dergelijke initiatieven nauw aansluiten bij onze missie. Wij helpen ouderen om langer en leuker thuis te wonen. Wij willen onze expertise graag inzetten voor deze initiatieven en staan open voor meer samenwerkingen.”


We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Anneke van Wijk

Meer informatie

Heeft u een vraag over dit artikel of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Ik beantwoord graag uw vragen.