Terug naar overzicht
05 okt

Zorginstellingen

Start inloopspreekuur Park Boswijk

Park Boswijk

Samen met onze partners van Actief Zorg, Suvaal Zorg Zaken en de Blauwe Zone zijn wij een inloopspreekuur gestart bij Park Boswijk. De komende periode zal dit elke week op de dinsdag plaatsvinden van 09:30 uur tot 11:00 uur in de Recreatiezaal. Bewoners zijn van harte uitgenodigd om met al hun zorginhoudelijke, sociale en maatschappelijke vragen bij ons langs te komen. Hieronder leest u welke gezichten er allemaal zijn betrokken bij dit nieuwe initiatief:

 

Mijn naam is Hanneke Suvaal. Na lange ervaring bij NS, in het onderwijs en de zorg heb ik in 2019 het roer omgegooid. Inmiddels afgestudeerd ben ik gevestigd als onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik haal er plezier uit om met kennis van wet- en regelgeving mee te denken en neem desgewenst regeltaken over. Suvaal Zorg zaken biedt u warme ondersteuning in nabijheid aan waarbij er oor en oog is voor u als mens.

 

Hanneke Suvaal

 

Mijn naam is Lilian de la Mar. Ik ben Voedingsadviseur bij "De Blauwe zone". “De Blauwe zone” is een verwijzing naar de vijf gebieden op de wereld waar wetenschappers ontdekten dat bewoners hoge leeftijden bereiken in goede gezondheid. Weinig mensen realiseren zich dat het ontbreken van essentiële voedingsstoffen klachten kunnen veroorzaken. Heeft u klachten of wilt u meer weten over voeding en preventie. Ik help u graag verder.

 

Lilian de la Mar

 

Mijn naam is Anneke van Wijk. Sinds een aantal jaren werk ik met veel plezier bij Senior Service en mijn werk is relatiebeheer.  Het werken voor en met ouderen en hun dierbaren vind ik heel fijn om te doen. Samen kijken naar wat nog wel mogelijk is als je ouder wordt geeft meer plezier en levensgeluk en daar draag ik graag een steentje aan bij.

 

Anneke van Wijk

 

Mijn naam is Manon Belt. Al enige jaren werkzaam als wijkverpleegkundige en leidinggevende in de thuiszorg. Sinds een jaar werkzaam bij Actief Zorg. Samen met mijn collega’s dragen wij actief bij aan het leven van onze klant. We zijn ondernemend en durven onze nek uit te steken. Onze cliënten en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Eigen regie en zelfredzaamheid ook! Mocht u zorg nodig hebben dan denk ik graag met u en uw naasten mee.

 

Manon Belt

 

Ik stel me graag aan u voor als regio coördinator voor de regio Utrechtse Heuvelrug bij Senior Service. Mijn naam is Astrid Weener. Mijn interesse voor het ondersteunen c.q. begeleiden van senioren en hun mantelzorgers is een aantal jaren geleden begonnen toen ik als zorgbemiddelaar bij het zorgkantoor in de regio werkte. Ik ga graag in gesprek met (mantelzorgers van) u om te horen welke ondersteuning nodig is zodat u zelfstandig kunt blijven wonen.

 

Astrid Weener

 

 

Anneke van Wijk

Meer informatie

Heeft u een vraag over dit artikel of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Ik beantwoord graag uw vragen.